Cavalls del Vent

La travessa Cavalls del Vent és un itinerari circular de muntanya que enllaça els diferents refugis guardats del Parc Natural del Cadí-Moixeró. La ruta transcorre per les comarques de la Cerdanya i el Berguedà.

L’itinerari es pot dividir fàcilment en un número d’etapes adequat al nivell de cadascú. Recorrereu un total de 84,20 km i superareu un desnivell total positiu d’uns 5.600 m. Durant la travessa passareu a prop de diversos cims que ens ofereixen una gran visió del Parc Natural i de tot el Pirineu: Comabona (2.554 m), Penyes Altes del Moixeró (2.279 m), la Tosa (2.537 m)… i descobrireu alguns indrets preciosos, com per exemple el Pas dels Gosolans, la cara nord del Pedraforca, el camí dels Empedrats, els Prats d’Aguiló, la serra de la Moixa o el coll de Jou.

L’itinerari avança per l’interior de frondosos boscos de pi roig i pi negre, a les parts baixes del recorregut, i per zones obertes amb prats alpins, a les parts altes. Durant la travessa gaudireu de les grandioses vistes de l’horitzó que ens ofereixen els lloms panoràmics i de l’espectacularitat del terreny càrstic per on l’aigua s’esmuny cap a les profunditats de la muntanya, dissolent la tova roca calcària.

Web: www.trekking.cavallsdelvent.com

Telèfon: 938 215 111

Correu electrònic: reserves@cavallsdelvent.com