Durant tot l’any, la comarca de Cerdanya és l’escenari perfecte per practicar tota mena d’activitats lúdiques, per a totes les edats, a l‘aire lliure. Els 365 dies de l’any, la vall és un bon destí turístic per gaudir de la natura i desconnectar del soroll i el trànsit de la ciutat.

Tan a la primavera com a l’estiu la comarca és el lloc ideal per a la practica d’activitats a l’aire lliure en un entorn natural únic. En destaquen el sendrisme i la bicicleta, activitats que ens permeten descobrir els paratges més bells de la comarca. També en destaques altres tipus d’activitats de turisme actiu i esportiu com el golf, la hípica, activitats al cel….

Ja als mesos de tardor, els bolets es converteixen en els protagonistes de la vall. La diversitat fúngica aplega unes 1.500 espècies, majoritàriament de bosc subalpí i prat de dall, primaverals o tardorals.

A l’hivern, els amants de la neu tenen una cita imprescindible a la comarca, que compta amb un total de 5 estacions d’esquí (dues d’esquí alpí i tres d’esquí nòrdic), on grans i petits poden gaudir de les pistes en un entorn inigualable. També poden gaudir del paisatge hivernal amb raquetes de neu o esquí de muntanya.

Però l’oferta lúdica no s’acaba aquí. En el transcurs de l’any es pot viure la Cerdanya de ben a prop, tot coneixent la seva història, visitant els seus museus, descobrint els edificis més emblemàtics i estan en contacte amb la natura, la vall i els paisatges infinits que meravellen els visitants.