Guies de Meranges

Els membres de Guies de Meranges són un equip, amb una llarga experiència en els camps de les activitats al medi natural i de l’atenció a famílies i col•lectius amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat amb una llarga experiència en muntanya i un elevat nivell tècnic, amb desig de treballar i gaudir de la natura, amb tracte agradable i col·loquial amb la gent a qui oferim els nostres serveis.
Enfoquem les nostre activitats a les necessitats de cada persona, oferint un servei d’activitats “a la carta”, i pràcticament mai barregem grups diferents. La major part de les activitats les realitzem a La Cerdanya, tot i que un percentatge de la nostra activitat la fem a la resta dels Pirineus i els Alps. Les nostres principals activitats són: itineraris de natura, sortides amb raquetes de neu, esquí de muntanya, ascensions a la Cerdanya i Pirineus, alpinisme, travesses, escalada, assessorament tècnic sobre itineraris i cursos formatius de tots els nivells i en totes les disciplines.

Adreça: C. de la Solana, 7 Bloc A - 1er 4ª

Poble: La Molina

Telèfon: 616 855 535

Web: http://www.guiesmeranges.com

Correu electrònic: info@guiesmeranges.com

Altres activitats que oferim:

Escalada Aventura, Classes d'esquí nòrdic, Esquí de muntanya, Guies de muntanya, Sortides guiades amb raquetes de neu, Vies ferrades