Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya és un projecte en col·laboració amb el Bisbat d’Urgell, que et vol donar a conèixer els interiors més espectaculars de les esglésies de la nostra comarca. Et proposem 3 itineraris, on visitaràs 4 esglésies en cada un d’ells, acompanyat d’una guia especialista en el patrimoni del Pirineu.

En el recorregut de la Solana podràs conèixer les esglésies de Santa Maria d’All (Isòvol), Santa Maria de Quadres (Isòvol), Santa Cecília de Bolvir i Sant Climent de Talltorta (Bolvir), en el recorregut de la Obaga les esglésies de Santa Maria de Talló (Bellver de Cerdanya), Sant Julià de Pedra (Bellver de Cerdanya), Sant Joan Baptista de Riu de Cerdanya i Sant Pere d’Alp i en el recorregut de les Portalades podràs conèixer les esglésies de Sant Esteve de Guils, Santa Eugènia de Saga (Ger), Sant Climent de Gréixer (Ger) i Sant Pere d’Olopte (Isòvol).

Hem elaborat un calendari amb les visites i t’hi pots inscriure des d’aquesta web.

Tot això per un mòdic preu de 12€ per persona a partir dels 8 anys.

Termes i condicions:

Les visites comencen sempre a les 11 h del matí.

El preu per la visita és de 12€ pels majors de 8 anys (menors d’aquesta edat gratuït), que es pagaran, en efectiu, a la guia abans de començar la visita.

La visita es farà si hi ha un mínim de 5 persones majors de 8 anys. Si no s’arriba aquesta xifra, la visita es cancel·larà i s’informarà a les persones inscrites.

La visita es fa amb cotxes particulars.

El punt de trobada de la ruta de la Solana és a l’església de Santa Maria d’All (poble d’All). Clica aquí per veure el mapa.

El punt de trobada de la ruta de la Obaga és a l’església de Santa Maria de Talló (al costat de Bellver de Cerdanya). Clica aquí per veure el mapa.

El punt de trobada de la ruta de les Portalades és a l’església de Sant Esteve de Guils de Cerdanya. Clica aquí per veure el mapa.

La ruta de l’obaga no està recomanada per a les persones amb mobilitat reduïda ja que l’accés a l’església de Pedra és complicat.

Es poden encarregar visites personalitzades i per grups reduïts, amb preus i dates a concretar. Contacta amb nosaltres.