pas al PAS

Arriba el moment d’activar el PAS, el Pla d’Acció Sectorial en l’Àmbit del Turisme de la Cerdanya 2019 – 2023, un document inidispensable on es replanteja el desenvolupament de la comarca a través del turisme com una eina per dinamitzar l’economia, i on l’impacte del sector esdevingui positiu tant per la població i la cultura, com per la naturalesa i el patrimoni. El PAS és fruit d’un procés participatiu en el que hi van participar més de 170 persones de diversos àmbits: sector públic, sector privat i societat civil.

Aquesta tardor de 2020 hem seguit amb el procés i us hem convidat a ser-ne part a través de les Jornades Participatives  en format virtual.

Tot seguit trobaràs tota la informació generada a cada una de les jornades, gràcies per la teva participació.

Jornades participatives

JORNADA 1: Per un model de governança participatiu, 16 de setembre de 2020 de 17h a 19h, jornada 100% virtual.

JORNADA 2: Per un impacte turístic positiu, 14 d’octubre de 2020 de 17h a 19h, jornada 100% virtual.

    • La Cerdanya busca construir un model de turisme sostenible i conscient, alhora que vol regular l’impacte eco-social de les activitats turístiques. Dedicarem aquesta jornada a la gestió del turisme perquè el seu impacte millori la conservació, restauració i regeneració dels espais naturals, agrícoles, culturals i patrimonials.

JORNADA 3: Per una desestacionalització i diversificació, 11 de novembre de 2020 de 17h a 19h, jornada 100% virtual.

El PAS

Et convidem a descobrir aquest document i fer-te’l teu, nosaltres ja hem donat pas al PAS!

Propòsit del PAS

El sector turístic, juntament amb els actors de la comarca (sector públic, sector privat i societat civil) treballa pel desenvolupament sostenible de la Cerdanya, custodiant el patrimoni cultural, natural i humà, tot reforçant la identitat del territori del poble cerdà.

Línies estratègiques del PAS