Èxit de participació en un Cerdanya Happy Walking diferent

Aquest diumenge ha acabat la cinquena edició del Cerdanya Happy Walking. Una edició reduïda en nombre de participants, a causa de les restriccions del Procicat que no han permès inscriure més de 10 persones per excursió.

13/06/2021

L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya està molt satisfet de com ha transcorregut la cinquena edició del Cerdanya Happy Walking. Tot i les restriccions a només 10 persones per grup, finalment un total de 78 persones han gaudit de valent en les excursions programades per aquests 4 dies de festival. Tot i que la meteorologia va fer la guitza, sobretot en el concert de música tradicional del Pirineu que es va fer a Bolvir el dissabte a la tarda, va permetre que es poguessin realitzar totes les excursions amb unes condicions esplèndides, inclosa la observació astronòmica des del marc incomparable del refugi Cortal d’en Vidal a la muntanya d’Urús..

El festival que va començar el passat dijous dia 10 al matí amb una excursió al municipi de Martinet, va comptar amb diverses activitats, a més del concert mencionat anteriorment, com l’exposició “Històries i camins. Passeig literari pels camins pirinencs” que es podrà visitar fins al 30 de juny al Centre Cívic “Escoles Velles” de Bellver de Cerdanya i una interessant taula rodona on els guies de muntanya van mostrar-nos el millor de la seva professió, però alhora es va debatre sobre el futur de la seva professió, així com del senderisme a la comarca i del funcionament del mateix festival.

Tot l’equip organitzatiu del Cerdanya Happy Walking, ja està treballant en la preparació de l’edició de l’any vinent, que esperem que sigui sense restriccions.

#cerdanyahappywalking21

Fotografies de l’edició 2019. Turisme Cerdanya – Marc Planagumà