Malniu

Situació: refugi situat a la muntanya de Meranges, al costat del llac que hi ha a peu de pista.
Accés: en vehicle, per la carretera de Ger fins a Meranges en carretera asfaltada. A partir d’aquí, 10 Km. de pista fins al Refugi de Malniu. També es pot accedir per la carretera que va fins a Guils de Cerdanya i a partir d’aquí, pista forestal en molt mal estat fins a Malniu (pista recomanable en 4 X 4). Durant l’època de més afluència, l’estacionament de vehicles està regulat 1Km. abans d’arribar al refugi.
El recorregut a peu des de Meranges és 1:30h., des d’Engorgs 1:45h., des de Guils de Cerdanya 2:30h., i des de la Cabana dels Esparvers entre 4 i 5h.
Altitud: 2.138 m.
Obertura: de l'1 de juny a finals de setembre. La resta de l’any, obert tots els caps de setmana, ponts i vacances. Fora d’aquestes dates, obert prèvia reserva mínima de 6 persones en MP.
Capacitat: 54 places. En absència de guarda, 4 places.
Funcionament: energia motor autònom de 5 KW, aigua interior i exterior, WC i dutxes, estufa, lloc per cuinar (cal portar fogonet) i servei de bar.
Altres: zona recreativa. És l’únic lloc on es pot acampar, pagant 3 € els nens i 4€ els adults, per persona i nit. Disposa de dutxes. També es pot gaudir d’un circuit permanent d’orientació.
Propietari: Ajuntament de Meranges.
Normativa: Els vehicles que arribin fins al pàrquing del refugi, hauran de pagar una taxa de 3 € per vehicle i dia. Aquesta taxa es paga durant tot l’any.

Adreça: Muntanya de Meranges

Poble: Meranges

Telèfon: 616 855 535

Web: http://www.refugimalniu.com

Correu electrònic: info@guiesmeranges.com

Serveis: Bar, Producte local, Pàrquing cobert, Restaurant

Places: 54