Hotel Esquirol

2 estrelles

Al centre de Llívia, trobaràs el nostre petit i tranquil establiment rural Hotel Esquirol. Compta amb restaurant i una cafeteria a la teva disposició oberts en horari diürn. Podràs contractar les pensions alimentàries directament a l'establiment. Dins les instal·lacions hi trobaràs un petit jardí amb una piscina, un jacuzzi al jardí i una sauna amb accés gratuït de maig a setembre. Totes les habitacions compten amb bany privat amb assecador de cabell. També amb televisió amb canal satèl·lit i servei de neteja gratuït diàriament. També oferim WiFi gratuït pels nostres clients.

Et rebrem amb amanites de benvinguda i amb un ample ventall d'activitats per gaudir la Cerdanya i que podràs contractar prèviament amb nosaltres o, des de la mateixa recepció gràcies a la nostra agència de viatges.

La nostra privilegiada ubicació et facilitarà l'accés directe a Andorra a través del Pas de la Casa; a França, ja que Llívia és un petit enclavament dins territori gal i evidentment a la fantàstica comarca de la Cerdanya, on podràs gaudir de tota mena d'activitats: senderisme, activitats esportives, gastronòmiques, de relaxació, culturals... Tenim mil opcions per tota classe de clients.

Adreça: Avda. Catalunya, 58

Poble: Llívia

Telèfon: 972 896 303

Web: https://www.hotelesquirol.com

Correu electrònic: recepcio@hotelesquirol.net

Serveis: Guarda bicicletes, Jacuzzi, Jardí, Piscina exterior, Producte local, Pàrquing cobert, Restaurant, Sauna, Spa, Wifi

Places: 54

Número de registre: HG-002121