Cal Marrufès

Casa de poble compartida (CPC)

Ubicada en una construcció mil·lenària a només tres quilòmetres de Puigcerdà, Cal Marrufès és la proposta ideal per a la teva estada a la Cerdanya.
De característiques tradicionals ceretanes, la casa es va construir als voltants del s. IX. Fins al s. XVIII, la seva activitat es va centrar en el conreu de cereals i la ramaderia d'ovelles. Des d'aleshores i fins a la seva remodelació, l'activitat va virar vers el boví i el cavallar.
L'any 1993 dona inici un projecte familiar per a la rehabilitació de la construcció. Conservant la pedra i l'estructura original, Cal Marrufès ha mantingut la seva essència. Les parets de pedra i el pou curosament preservat a la sala de menjador són l'ànima de la casa i brinden una experiència local als visitants. El turisme rural també compta amb una clàssica era ajardinada típica de la Cerdanya: un acollidor espai per descobrir la història de la comarca des del bell mig de la seva vall.
La casa disposa d'una sala de menjador on s'ofereix l'esmorzar (inclòs en el preu). També compta amb guarda esquís, guarda bicicletes i pàrquing privat.

Adreça: C. Ripoll, 3

Poble: Age

Telèfon: 972 141 174

Web: http://www.calmarrufes.cat

Correu electrònic: calmarrufes@hotmail.com

Serveis: Accés a cuina, Gimnàs, Guarda bicicletes, Guarda esquís, Jardí, Pàrquing cobert, Wifi

Places: 28

Número de registre: PG-00129