Cerdanya Happy Walking 2024: descobreix la bellesa de la muntanya en un festival únic

Rutes guiades, experiències úniques i la cultura local son les protagonistes en aquesta festa del senderisme a la Cerdanya.

15/05/2024

Cerdanya es vesteix de gala per rebre els amants del senderisme en l’esperat esdeveniment anual, el Cerdanya Happy Walking 2024, que tindrà lloc del 6 al 9 de juny a la incomparable regió de la Cerdanya. Les inscripcions ja estan obertes al lloc web oficial de l’esdeveniment, www.cerdanyahappywalking.cat

Aquest any, el festival presenta una oferta de sis excursions guiades per guies de muntanya locals experts, compromesos amb la promoció de la comarca com a destí de muntanya de primer nivell. Aquestes rutes no només exploren els paisatges més impressionants de la regió, sinó que també destaquen el paper fonamental dels guies de muntanya en la seguretat i el gaudi de cada excursió.

PROGRAMA D’EXCURSIONS DEL CERDANYA HAPPY WALKING 2024
DIA EXCURSIÓ EMPRESA DE GUIATGE
Dijous 6 de juny Caminada per la falda de ponent de La Tosa Altitud Extrem
Divendres 7 de juny Connecta’t amb la natura fent senderisme i ioga Discover Pyrenees
Divendres 7 de juny Nocturna des de Cap del Rec fins a l’Orri 360xplore
Dissabte 8 de juny Els secrets amagats de la Batllia Penyes Altes Outdoor Services
Dissabte 8 de juny De marxa pel torrent de Montmalús i la serra de Burgar Guies del Pirineu – Nordic Walking Pirineus
Diumenge 9 de juny Descobreix la història i paisatge de la Cerdanya des del Puig de Baltarga Txell Aventura

A més de les excursions de senderisme i marxa nòrdica, entre les experiències úniques que ofereix el Cerdanya Happy Walking 2024, s’inclou una sessió de ioga al final d’una de les excursions, proporcionant un moment de relaxació i connexió amb la natura. A més, l’emocionant excursió nocturna culmina amb una observació astronòmica, oferint als participants l’oportunitat de meravellar-se amb la bellesa del firmament.

El dissabte a la tarda, els participants podran gaudir d’un vibrant concert de música i danses tradicionals dels Pirineus a la Plaça Major de Ger. Aquest esdeveniment, obert a tothom, és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Ger, que s’uneix a l’esperit festiu i cultural del Cerdanya Happy Walking.

Tots els participants, a més de l’experiència de l’excursió guiada, rebran un “happy Kit” ple de sorpreses i una deliciosa mostra dels productes locals de la Cerdanya, destacant els productes agroalimentaris i la rica gastronomia de la regió.

El Cerdanya Happy Walking 2024 forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, una sèrie d’esdeveniments que es duen a terme a tota la regió pirinenca catalana amb el suport de l’IDAPA (Institut per al Desenvolupament i la Promoció del Pirineu). Aquests festivals no només promouen el turisme sostenible i responsable, sinó que també celebren la bellesa i diversitat dels paisatges muntanyosos de Catalunya.

Uneix-te a nosaltres del 6 al 9 de juny i descobreix la màgia de la muntanya al Cerdanya Happy Walking 2024. T’esperem per viure una experiència inoblidable!

Tota la informació del festival a: www.cerdanyahappywalking.cat

#cerdanyahappywalking24