Ja tenim aquí una nova edició del Cerdanya Happy Walking

El Festival del Senderisme cerdà, es durà a terme durant els pròxims dies 1, 2, 3 i 4 de juny. Encara queden places lliures per inscriure’s.

29/05/2023

Durant els dies 1, 2, 3 i 4 de juny, es durà a terme la setena edició del Cerdanya Happy Walking, el Festival de Senderisme promogut per Turisme Cerdanya amb l’objectiu de promocionar la comarca com un destí ideal per a la pràctica del senderisme i valorant la figura del guia de muntanya com la millor opció per descobrir els millors indrets de la Cerdanya. A més, cal sumar-hi la finalitat de donar a conèixer els magnífics productes locals que tenim i la feina dels seus productors i productores.

Enguany s’han programat 6 excursions dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca, de diferent nivell de dificultat per diverses zones de la vall. També s’ha organitzat un concert de música tradicional dels Pirineus obert a tothom, que se celebrarà el dissabte dia 3 a les 19 h a l’Espai Campanar de Puigcerdà.

Com a novetat cal destacar una excursió en la que a més de caminar es practicarà ioga, i una excursió de marxa nòrdica en la que es visitaran dues esglésies romàniques de la comarca de la mà d’una guia de patrimoni. Així mateix, a la tradicional excursió nocturna, els participants podran gaudiran d’una observació astronòmica dirigida per un professional.

A més a més de caminar i conèixer els millors paratges de la Cerdanya, els participants rebran una gustosa recompensa a l’acabar l’excursió, una mostra de productes locals de la Cerdanya.

Les excursions tenen un cost entre 15 i 20 € (adults) i 10 i 15 € (menors de setze anys) i inclouen el guiatge, un “Happy kit” per l’excursionista i el lot de productes de Cerdanya un cop acabada l’excursió. També es pot comprar el paquet de totes les excursions per 60 €. Les inscripcions encara es poden fer mitjançant el web www.cerdanyahappywalking.cat

Aquesta iniciativa neix de la taula de treball Camins de Cerdanya i compta amb l’organització de Turisme Cerdanya i el Consell Comarcal de la Cerdanya, el patrocini de la Diputació de Girona i la col·laboració de l’Ajuntament de Puigcerdà, IDAPA, l’Associació Agroalimentària Cerdanya, Parc Natural del Cadí-Moixeró, Camí dels Bons Homes, la Marca Pirineus-Catalunya i els patronats de turisme Costa Brava-Pirineu de Girona i de la Diputació de Lleida.

Tota la informació del festival a: www.cerdanyahappywalking.cat

#cerdanyahappywalking23