Davant la incertesa generada pel Covid19 Turisme Cerdanya dona pas al PAS

El PAS, Pla d’Acció Sectorial de l’Àmbit de Turisme de la Cerdanya 2019 – 2023, es presenta com a una resposta per la situació d’incertesa actual, així com una guia a seguir i implementar per tots els agents del sector turístic, altament afectats pel Covid19.

Turisme Cerdanya presenta la campanya #pasalPAS, per donar a conèixer el Pla d’Acció Sectorial de l’Àmbit de Turisme de la Cerdanya 2019 – 2023, com a un document que, per la seva naturalesa participativa i democràtica, contempla la voluntat i capacitat d’adaptabilitat del sector davant l’actual situació provocada pel Covid19. El PAS, creat el passat 2019 i que ja es troba en procés d’implementació, es va dissenyar a través d’un procés participatiu format per més de 178 persones provinents de l’administració pública, el sector privat, així com la societat civil.

Aquesta primavera i davant la situació d’incertesa provocada pel Covid19, Turisme Cerdanya proposa el PAS com a full de ruta per a tots els agents del sector turístic altament afectats pel Covid19. Esdevenint un document indispensable per tirar endavant el desenvolupament sostenible de la comarca, custodiant-ne el patrimoni cultural, natural i humà, tot reforçant la identitat del territori del poble cerdà. Una guia on es replanteja el desenvolupament de la comarca a través del turisme com una eina per dinamitzar l’economia i on l’impacte del sector pugui ser positiu tant per la població i la cultura, així com per la naturalesa i el patrimoni.

Per tal que el document arribi a totes les persones del sector, així com a cerdans i cerdanes, s’ha creat una espai web que recull tota la informació del PAS i s’ha activat una campanya a xarxes socials sota l’etiqueta #pasalPAS