Cerdanya Happy Walking

Aquest diumenge ha acabat la sisena edició del Cerdanya Happy Walking. El festival de senderisme cerdà es consolida en la primera edició post pandèmia, tot i que no ha arribat als nivells de participació d’edicions anteriors.

12/06/2022

L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya valora positivament com ha transcorregut la sisena edició del Cerdanya Happy Walking tot i que s’esperava una participació una mica més elevada. Un total de 70 persones han gaudit en les excursions programades per aquests 4 dies de festival.

Totes les sortides estan dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca i en acabar es s’ofereix a tots els participants un tast de producte local de la Cerdanya. A més de les excursions també es va programar una observació astronòmica pels participants de l’excursió nocturna i un concert de música tradicional dels Pirineus en el Teatre Municipal d’Alp.

El Cerdanya Happy Walking forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, una marca conjunta creada i impulsada per IDAPA per a promocionar els festivals de senderisme que s’organitzen al Pirineu català.

L’equip organitzatiu del Cerdanya Happy Walking, ja està treballant en la preparació de l’edició de l’any vinent.

#cerdanyahappywalking22