Un gran Cerdanya Happy Walking, tot i la meteorologia

Aquest diumenge ha acabat la setena edició del Cerdanya Happy Walking. El festival de senderisme cerdà manté l’ascens de participants, tot i que no ha penjat el cartell de complet degut a la meteorologia.

04/06/2023

L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya valora molt positivament com ha transcorregut la setena edició del Cerdanya Happy Walking tot i que s’esperava una participació una mica més elevada. La previsió meteorològica, que donava pluges cada dia del festival, ha provocat que les inscripcions d’última hora no arribessin. A més a més, es va haver de suspendre la primera excursió per culpa de la intensa pluja que va caure el dijous al matí. Tot i això, un total de 80 persones han gaudit en les excursions programades per aquests quatre dies de festival.

Totes les sortides estan dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca i en acabar s’ofereix a tots els participants un tast de producte local de la Cerdanya. A més de les excursions també es va programar una sessió de ioga, una observació astronòmica pels participants de l’excursió nocturna, una visita de les esglésies romàniques a l’excursió de marxa nòrdica i un concert de música tradicional dels Pirineus a Puigcerdà, que va congregar un nombrós públic assistent.

El Cerdanya Happy Walking forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, una marca conjunta creada i impulsada per IDAPA per a promocionar els festivals de senderisme que s’organitzen al Pirineu català.

L’equip organitzatiu del Cerdanya Happy Walking, ja està treballant en la preparació de l’edició de l’any vinent.

#cerdanyahappywalking23