Cavalls del Vent MTB

Cavalls del Vent MTB és una ruta que us permetrà descobrir l’entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Gaudireu de les espectaculars parets del vessant sud del Moixeró, recorrereu el vessant sud de la serra del Cadí, gaudint de magnífiques vistes del vessant est i nord del Massís del Pedraforca, saltant de vall en vall per  pistes i camins a força alçada. Més endavant, pedalareu per l’espectacular vessant nord de la serra del Cadí amb les seves abruptes parets, les seves estretes valls i els seus magnífics racons.

Podreu visitar pobles com Bellver de Cerdanya i Talló o altres poblacions de comarques veïnes com La Seu d’Urgell, Josa de Cadí, Tuixent, Arsèguel, El Querforadat i Bagà.
Pel que fa al patrimoni cultural destaquem el Santuari de Santa Maria de Talló i la catedral de Santa Maria d’Urgell a La Seu d’Urgell, única catedral íntegrament romànica de Catalunya, tots dos declarats bens cultural d’interès nacional.

Als allotjaments de la Cavalls del Vent podreu gaudir de la gastronomia d’aquestes comarques pirinenques i de la calma i el confort necessaris per afrontar la següent etapa amb plenitud.

Una ruta plena de contrastos i de sorpreses per a amants de la natura, de la bici de muntanya i de les grans travesses.

Web: https://www.cavallsdelvent.com/ca/mtb/

Telèfon: 93 821 51 11

Correu electrònic: reserves@cavallsdelvent.com