Park Hotel Puigcerdà

3 estrelles

El Park Hotel Puigcerdà, tots els serveis de l'hotel estan a l'abast dels nostres clients per a arribar a les expectatives més exigents. Piscina amb gandules, jardí, parc infantil, discoteca, guarda esquís, pàrking privat gratuït.
Les habitacions disposen de bany complet, terrassa amb vistes, TV de plasma, fil musical, mini-bar, Wi-fI gratuït i caixa forta.
L’ hotel disposa d’ un SPA que inclou una sauna, un jacuzzi, un bany de vapor i una cabina d’ estètica.
Disposem d’una sala equipada amb taller i serveis complementaris per el manteniment de la bicicleta i l'esquí.
L’Hotel compta amb ampli menjador per a banquets i reunions de tot tipus: noces, cerimònies civils, comunions, reunions d'amics... Al restaurant podrà degustar la gastronomia típica de la Cerdanya així com una àmplia varietat de plats.
Diversos espais permeten gaudir de l'hotel: Salons per a la lectura , salons amb xemeneia, cafeteria, sala de TV, sala de jocs, i saló de bridge. També tenim a la disponibilitat un saló per convencions.
L’hotel disposa de 2 pistes de pàdel, així com un camp de futbol.
L'oficina de turisme de la zona, es troba dins del recinte de l'hotel. Això garanteix als nostres clients la millor oferta d'activitats i la millor informació.

Adreça: Ctra. N-260, Km179

Poble: Puigcerdà

Telèfon: 972 880 750

Web: http://www.hotelparkpuigcerda.com

Correu electrònic: info@hotelparkpuigcerda.com

Serveis: Accepten mascotes, Adaptat a minusvàlids, Bar, Carregadors per a V.E., Gimnàs, Guarda bicicletes, Guarda esquís, Jacuzzi, Jardí, Massatges, Parc infantil, Piscina exterior, Producte local, Pàrquing cobert, Recepció 24 h, Restaurant, Sauna, Spa, Wifi

Places: 120

Número de registre: HG-001278